Parolă uitată?
N-ai un cont? Înregistrează-te

zone IT | hardware, software, jocuri

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3

    Acasă » 2014 » Septembrie » 11 » AdAway cum puteti bloca reclamele in browser si aplicatii Android
    5:29 PM
    AdAway cum puteti bloca reclamele in browser si aplicatii Android

    Ştim cu toţii cât de enervante pot fi reclamele şi pop-up-urile afişate in browser-ul nostru mobil, dar mai ales în aplicaţiile gratuite descărcate de pe Google Play.

    În timpul jocului vostru preferat vi se afişează un banner care sunteţi îndemanţi să încercaţi un produs anume, dar de care nu vă interesează absolut deloc! Enervant nu? există o modalitate destul de simplă de a bloca aceste reclame definitiv cu ajutorul unei aplicaţii gratuite numite AdAway?

    Aplicaţia funcţionează fără probleme, blocând marea majoritate a reclamelor afişate, atâta timp cât aveţi telefonul rootat.

    Principiul de funcţionare este destul de simplu: modifică fişierul de sistem “hosts” astfel încât induce în eroare script-ul care declanşează afişarea respectivei reclame, “dându-i de înţeles” că reclama defapt nu există.

    Mai pe scurt schimbă adresa la care se găsesc respectivele reclame cu una fictivă, locală.

    Ţineţi minte însă că unii dezvoltatorii pot ţine aplicaţiile voastre preferate gratuite doar prin afişarea acestor reclame, aşa că dacă doriţi să susţineţi dezvoltatorii respectivei aplicaţii puteţi debloca temporar reclamele sau cumpăra varianta premium a respectivei aplicaţii, asta în cazul în care există.

    AdAway are o interfaţă intuitivă aşa că nu ar trebui să vă dea prea multe bătăi de cap.

    Nu trebuie decât să daţi pe “Download files and apply ad blocking” şi totul ar trebui să funcţioneze fără probleme.

    Categorie: Optimizare | Vizualizări: 368 | Adăugat de: djmario | Tag-uri: reclame, Adblock, Android, ad block, blocheaza | Rating: 5.0/4
    Total comentarii : 0
    avatar