Parolă uitată?
N-ai un cont? Înregistrează-te

zone IT | hardware, software, jocuri

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3

    Acasă » 2014 » Septembrie » 12 » Crysis 3 Xbox 360
    12:43 PM
    Crysis 3 Xbox 360

    Evalueaza. Adapteaza. Ataca. Razbuna-te. Crysis 3 este un first person shooter (FPS) dezvoltat de Crytek pentru Electronic Arts. Reintors in actiune ca Prophet, soldatul cu Nanosuit are misiunea de a-si redescoperi umanitatea si de a se razbuna. Actiunea jocului are loc in anul 2047 (la 24 ani dupa Crysis 2) in orasul New York, care este acum acoperit de o cupola gigantica numita Nanodome creata de corporatia CELL pentru a proteja locuitorii. Cetatenilor li s-a spus ca structurile gigantice au fost reinviate pentru a proteja si curata metropola de Cephi.

    Prophet, personajul principal al jocului, descopera ca motivul real al corporatiei CELL nu este protejarea locuitorilor ci dominarea globala si obtinerea de noi tehnologii, si astfel decide sa se razbune. Echipamentul unic Nanosuit iti permite sa te adaptezi din zbor in timp ce te lupti prin cele 7 minuni ale New York Liberty Dome, doborand inamicii si declansand arcul de inalta tehnologie si armamentul extraterestru.

    Descopera adevarul din spatele mortii echipajului tau si restabileste puterea vointei umane in aceasta poveste ampla.

     

     

     

     

    Caracteristici

    -- 7 minuni ale junglei urbane - Liberty Dome din New York este o jungla, la propriu, plina de copaci, mlastini si rauri involburate cu sapte medii inconjuratoare distincte. 
    -- Evalueaza. Adapteaza si Ataca - costumul imbunatatit Nonsuit iti ofera mai mult de o singura optiune
    -- Modul Multiplayer extins - descopera noi modalitati de a-ti personaliza Nanosuit-ul si multe moduri noi de joc
    -- Cel mai mare si mai exploziv arsenal - in plus fata de arsenalul de arme facute de oameni, Crysis 3 te lasa sa folosesti armele extraterestre si arcul de inalta tehnologie.

     

     

    Categorie: Jocuri 360 | Vizualizări: 319 | Adăugat de: djmario | Tag-uri: Xbox 360, Crysis 3 Xbox 360, Crysis 3 Xbox, Crysis 3 | Rating: 0.0/0
    Total comentarii : 0
    avatar