Parolă uitată?
N-ai un cont? Înregistrează-te

zone IT | hardware, software, jocuri

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3

    Acasă » 2014 » Septembrie » 15 » Dell Venue 8 7000 Tablet 84 oled uhd
    1:09 PM
    Dell Venue 8 7000 Tablet 84 oled uhd

    Dell a anunțat cea mai subțire tableta din lume.Dell Venue 8 7000 prezintă o grosime de numai 6,0 mm, depășind Sony Xperia Tablet Z2 și Z3 Xperia Tablet Compact având o grosime de 6,4 mm. Profilul ultra subțire este, fără îndoială, o caracteristică izbitoare, cu toate acestea, noul Venue 8 7000 are alt asi in maneca, cum ar fi ecranul. Ecranul are o diagonala de 8,4 inci, iar specificatiile a ecranului ne amintește de Samsung Galaxy Tab S 8.4 am testat recent. Astfel, acesta susține rezoluție QHD (2560 x 1600 pixeli) și tehnologie este OLED. O altă caracteristică importantă este aparatul de fotografiat RealSense 3D, care încorporează și care poate detecta funcțiile de adâncime și de activare, cum ar fi recunoașterea feței, scanare 3D, emotion tracking și 10-finger recunoaștere de gesturi.

    Camera mapare 3D din spatele camerei este similar cu ce de la Microsoft, și este de așteptat să-și facă apariția în multe alte dispozitive portabile,in PC-uri și Ultrabook potrivit Intel. În cazul Dell Venue 8 7000, utilizatorul a tabletei cu ajutorul aparatului de fotografiat poate interfera cu accentul de o fotografie care a fost scos,sau chiar pentru a măsura dimensiunile obiectelor din imagine. Are în interiorul unui cip quad-core de tip Intel Moorefield cu un 1.6GHz frecventa de operare de 2,0 GHz în timp ce stocarea este de 16 GB și poate fi extins prin microSD. După cum puteți vedea în imagini, designul tabletei este unic și original. Deși în jurul ecranului, trei din cele patru fețe (margini) sunt minime, într-una din cele patru cazuri suprafața este relativ mult mai mare, poate și pentru că acolo "adapostite" cele mai importante subsisteme ale dispozitivului și camera menționat mai devreme. Deși Dell nu a anunțat încă prețul tabletei, știm că va fi lansat în luna noiembrie.

    Categorie: Stiri IT | Vizualizări: 451 | Adăugat de: djmario | Tag-uri: Tablet 84 oled uhd, Dell Venue 8 7000 Tablet 84 oled uh, Dell Venue 8 7000 | Rating: 5.0/4
    Total comentarii : 0
    avatar