Parolă uitată?
N-ai un cont? Înregistrează-te

zone IT | hardware, software, jocuri

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3

    Acasă » 2014 » Septembrie » 12 » Grand Theft Auto IV Classiscs Xbox 360
    12:29 PM
    Grand Theft Auto IV Classiscs Xbox 360

    Ce inseamna visul american astazi? Niko, un rus hotarat sa scape de viata grea din Europa de Est. Varul acestuia, Romano, ii trimite o vedere din Liberty City, aratandu-i luxul in care traieste si cu cata usurinta te poti imbogati acolo. Vazand o ocazie speciala, Niko, raspunde invitatiei prietenului sau, Romano. Povestea il prezinta pe eroul ajuns in Liberty City, unde descopera ca Romano traia in saracie si de aici incepe actiunea jocului.

    Locatiile sunt bazate pe decoruri reale care apartin zonelor New York, Brooklyn, Queens, Bronx, New Jersey. Oriunde se intalnesc indivizi care merg pe jos, gunoaie, aburi iesind din capacele de canalizare, producatorul promitand ca nu exista elemente de repetitie in aceeasi scena! Orasele ii dau lui Niko sanse in plus in vederea scaparii de un echipaj de politie. El se poate acum urca pe stalpii de tensiune pentru a avea o vedere mai ampla de la diferite inaltimi, poate pilota elicoptere.
    Specialitatea oricarui erou ramane furtul masinilor.

    Niko poate sparge orice geam pentru a-si croi drum catre cele mai atragatoare vehicule ori poate primi ajutor prin telefonul mobil.

     

    Categorie: Jocuri 360 | Vizualizări: 270 | Adăugat de: djmario | Tag-uri: Xbox 360, Grand Theft Auto IV Classiscs, Grand Theft Auto IV Classiscs Xbox | Rating: 5.0/1
    Total comentarii : 0
    avatar