Parolă uitată?
N-ai un cont? Înregistrează-te

zone IT | hardware, software, jocuri

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3

    Acasă » 2014 » Septembrie » 12 » Grand Theft Auto Vice City
    1:32 PM
    Grand Theft Auto Vice City

    GTA Vice City este un joc de tipul open world action-adventure cu masini realizat de Rockstar North si publicat de Rockstar Games in 2003, disponibil pentru PC, PlayStation 2 si Xbox 360. Este al doilea joc 3D din serie (si din era a treia) si al saselea din serie per total. Jocul a fost precedat de Grand Theft Auto III si urmat de Grand Theft Auto: San Andreas.

    Atmosfera este inspirata din cultura americana a anilor 1980, si actiunea are loc in anul 1986 in orasul fictiv Vice City ( o parodie a orasului Miami). Dupa o afacere cu droguri esuata, Tommy Vercetti, eroul principal cauta sa-i pedepseasca pe cei responsabili.

    Jocul foloseste o versiune usor modificata a motorului grafic din Grand Theft Auto III si va fi bazat pe misiuni, dar realizatorii incearca sa mascheze limita dintr-o misiune si alta, oferind jucatorilor mai multa libertate pentru explorarea orasului si cladirilor acestuia. 

     

    La crearea acestui joc imaginatia nu a cunoscut limite, printre misiuni numarandu-se si luarea de ostatici, jefuirea unei banci sau un interviu de angajare. Toate personajele intalnite beneficiaza de efecte grafice exceptionale, de voci potrivite rolului jucat si de expresii faciale pe masura. Noile abilitati ale lui Niko includ escaladarea gardurilor si peretilor, echilibristica pe pervazuri si, cel mai important, adapostirea dupa obstacole.

    Categorie: Jocuri PC | Vizualizări: 1257 | Adăugat de: djmario | Tag-uri: Grand Theft Auto Vice City PC, PC, Grand Theft Auto Vice City | Rating: 5.0/1
    Total comentarii : 0
    avatar