Parolă uitată?
N-ai un cont? Înregistrează-te

zone IT | hardware, software, jocuri

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3

    Acasă » 2014 » Septembrie » 12 » Grand Theft Auto Vice City Stories PS2
    1:27 PM
    Grand Theft Auto Vice City Stories PS2

    Grand Theft Auto: Vice City Stories este un joc de aventura, dezvolat de Rockstar North, care a fost lansat pentru PlayStation 2 si PSP. Jocul este un prequel al lui Grand Theft Auto: Vice City si sequel-ul jocului Grand Theft Auto: Liberty City Stories.


    Vice City Stories da posibilitatea jucatorilor sa se plimbe liberi printr-un oras de dimensiuni apreciabile, avand posibilitatea sa conduca o serie de vehicule, precum automobile, biciclete, elicoptere sau motociclete. Chiar daca indeplinirea misiunilor sunt necesare pentru a progresa si pentru a debloca continut aditional, jucatorii au posibilitatea sa se plimbe liberi prin oras, avand ocazia sa indeplineasca misiunile cand doresc ei.



    GTA: Vice City Stories este situat in anul 1984, eroul jocului fiind Victor Vance, un veteran de razboi. Povestea jocului incepe atunci cand Vic Vance se inroleaza in armata pentru a castiga niste bani pentru fratele lui bolnav. In armata Vic il intalneste pe superiorul sau pe nume Jerry Martinez, care este un tip foarte irascibil. In scurt timp totul merge prost si Vic este nevoit sa faca trafic cu droguri, sa elimine diferiti menbrii din bande mexicane mafiote si sa faca trafic de persoane totul pentru Martinez.

     

    Jocul are nenumarate optiuni de abordare a misiunilor. Acestea au obiective multiple iar fiecare obiectiv indeplinit aduce mai multa treaba pentru personajul principal. In joc apar vehicule noi precum jet ski-uri, hidro-avioane, etc. Grafica jocului este una buna iar detaliile din joc sunt bine accentuate. O noutate in joc este modul Empire prin care jucatorul poate sa-si construiasca un imperiu al crimei si sa-l controleze cum doreste el. Personajele din joc interactioneaza mereu intre ele, storyline-ul fiind unul complex. 

    Categorie: Jocuri PS2 | Vizualizări: 553 | Adăugat de: djmario | Tag-uri: Grand Theft Auto Vice City Stories, PS2, Grand Theft Auto Vice City Stories | Rating: 5.0/2
    Total comentarii : 0
    avatar