Parolă uitată?
N-ai un cont? Înregistrează-te

zone IT | hardware, software, jocuri

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3

  Acasă » 2014 » Septembrie » 11 » Middle Earth: Shadow Of Mordor(PS4)
  11:47 PM
  Middle Earth: Shadow Of Mordor(PS4)

  Ai o Talion, Ranger și patronul Poarta Negre din Mordor, care a trăit în pace pentru o lungă perioadă de timp.

  Într-o clipă, totul furat de la tine - prietenii tai, familia ta, chiar propria viață. Crescut de la un spirit răzbunător, ar trebui să înceapă acum o vendetă necruțătoare împotriva celor care au distrus viața ta.

  Lupta in calea ta lumea de Mordor și a dezvăluit adevăratul spirit în care a provocat descoperit originea of the Rings, construi mitul și cu care se confruntă în cele din urmă Sauron în această nouă perioadă de Pământul Mijlociu.

  Flame a Arnor Rune Prin pre-comanda umbra de Mordor numai prin Cadrul va primi Flacara Arnor Rune, o runa exigent, dificil de folosit, dar odată activat va face ravagii și teroare pe vrăjmașii voștri.

  * Talion poate aprinde sabia pe foc atunci când faci număr mare de combo.

  Video #2 - Middle Earth: Shadow Of Mordor

  Pământ Mijlociu:

  Shadow of Mordor El a lansat puterea Wraith - Profitați de spiritul de răzbunare a ridicat, în scopul de a provoca combo-uri brutale.

  Bend Mordor cu voia dumneavoastră - să valorifice temerile, slăbiciunile și amintirile pe vrăjmașii voștri în timp ce distruge forțele lui Sauron prin.

  O poveste epica de răzbunare și de răscumpărare - Devino forța cea mai de temut din Mordor intr-un nou timp care are loc înainte de evenimentele din Lord of the Rings.

  Categorie: Jocuri PS4 | Vizualizări: 237 | Adăugat de: djmario | Tag-uri: Middle Earth: Shadow Of Mordor, Middle Earth: Shadow Of Mordor PS4, Middle Earth: Shadow Of Mordor(PS4) | Rating: 5.0/3
  Total comentarii : 0
  avatar