Parolă uitată?
N-ai un cont? Înregistrează-te

zone IT | hardware, software, jocuri

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3

    Acasă » 2014 » Septembrie » 11 » Optimizare baterie Android
    2:57 PM
    Optimizare baterie Android

    Cea mai mare problemă a smartphone-urilor rămâne, în continuare, durata de viață a bateriei. Producătorii ne aduc tot felul de noi tehnologii, ecrane mai mari cu rezoluții Full HD, filmări video 4K, le fac cât mai subțiri sau curbate, dar durata de viață a bateriei rămâne aceeași sau un pic mai bună.

    Plătim foarte mulți bani pe super telefoane cu super tehnologii, dar pe partea de baterie nu se dezvoltă nimic Din păcate, măsurăm durata de viață a unei baterii de smartphone în ore, nu în zile, cum ar fi normal. Putem măsura și în zile sau săptămâni, dar ar fi nevoie să scoatem sim-ul, să oprim wifi-ul și 3G-ul și să nu îl mai atingem deloc, nu? Atunci chiar ar ține o săptămână cu o singură încărcare.

    Greenify. Aplicația pune în hibernare aplicațiile pe care nu le mai vrei pornite până le lansezi tu din nou, nu funcționează ca un task killer care face un joc de-a șoarecele și pisica cu aplicațiile, închizându-le acum și peste 5 minute când repornesc, acționează din nou.

    Desigur, nu e bine să pui în hibernare Whatsapp, Facebook sau alte aplicații de gen, pentru că nu ai mai primi notificări.

    Dar e foarte utilă pentru alte aplicații care te stresează cu tot felul de notificări și consumă aiurea baterie astfel: jocuri care îți fac tot felul de oferte, programe de știri, etc. Aplicația funcționează foarte bine la telefoanele rootate, totul se face automat, dar la ultimul update au introdus posibilitatea folosirii și de cei cu telefoane ne-rootate

    Categorie: Android | Vizualizări: 369 | Adăugat de: djmario | Tag-uri: baterie Android, Optimizare baterie Android, Optimizare, baterie, Android | Rating: 5.0/1
    Total comentarii : 0
    avatar