Parolă uitată?
N-ai un cont? Înregistrează-te

zone IT | hardware, software, jocuri

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3

    Acasă » 2015 » Mai » 20 » Protectie in miscare Avira include PRIVATE WiFi Encrypted VPN intr-o noua oferta
    11:53 AM
    Protectie in miscare Avira include PRIVATE WiFi Encrypted VPN intr-o noua oferta

    Expertii in securitate informatica de la Avira au anuntat lansarea unui nou pachet promotional care va oferi utilizatorilor protectie anti-malware de cea mai inalta calitate, alaturi de un soft modern de criptare a datelor. Acesta va facilita navigarea pe internet din retele publice WiFi in deplina siguranta.

    Clientii care achizitioneaza noul pachet vor putea beneficia de protectie totala impotriva virusilor informatici, dar si a furtului de date. Antivirus Pro a fost creat de echipa Avira pe baza celor mai avansate tehnologii din domeniu si permite milioanelor de utilizatori din lumea intreaga sa isi protejeze dispozitivele impotriva tuturor atacurilor.

    PRIVATE WiFi completeaza noul pachet Avira, oferind utilizatorilor posibilitatea de a folosi un VPN (Virtual Private Network) personal pentru a cripta si decripta in mod automat datele transferate prin orice retea WiFi.

    Avira si PRIVATE WiFi au o misiune comuna: aceea de a oferi oamenilor protectie digitala la cele mai inalte standarde, indiferent unde se afla acestia. Intr-o lume care devine din ce in ce mai mobila, am decis sa dam clientilor nostri sansa de a se bucura de cea mai protectie chiar si atunci cand se afla in miscare: antivirusul nostru recunoscut pentru performantele inregistrate in toate testarile de specialitate, impreuna cu un acest software profesional de criptare a datelor menit sa previna atacurile de tip phishing ce vizeaza colectarea datelor personale”, a declarat Thorsten Bruchhaeuser, EVP Sales & Business Development la Avira.

    Incepand cu aceasta saptamana, noul pachet promotional de la Avira va fi distribuit la nivel global prin reteaua de parteneri Avira. Acesta va fi disponibil atat in limba engleza cat si in limba germana.

     

    Reteaua de parteneri Avira in Romania: https://partnernet.avira.com/en/partner-locator/region/europe/?country=RO
    Avira Blog: http://blog.avira.com/

    Categorie: Securitate | Vizualizări: 513 | Adăugat de: Liber | Tag-uri: Avira include PRIVATE WiFi Encrypte | Rating: 5.0/4
    Total comentarii : 0
    avatar