Parolă uitată?
N-ai un cont? Înregistrează-te

zone IT | hardware, software, jocuri

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3

    Acasă » 2014 » Septembrie » 12 » RYSE SON OF ROME REVIEW
    11:33 AM
    RYSE SON OF ROME REVIEW

    Crytek a legat numele său principal, FPS impresiona în mod normal cu grafica lor. Odată cu lansarea Xbox One compania germană ne oferă un alt titlu pentru noua consola de la Microsoft, Ryse: Son de la Roma este hack and slash-a treia persoană. 

    Povestea de Ryse: Fiul lui Roma a jucat în Imperiul Roman din primul secol d.Hr., șeful de care este împărat Nero. Roma este atacat de barbari și Marius Titus, un centurion roman, contrabandă palatul lui Nero. După evenimentele din joc sunt un flashback extins, care spune povestea de Marius pana in acel moment. Poate protagonistul nu este deosebit de interesant ca un personaj, dar complotul a Ryse: Son de la Roma va ține până la sfârșitul anului. În plus, jocul dureaza doar aproximativ șase ore. 

    Core Ryse este un sistem de luptă care nu încurajează butoanele neobosit, dar împinge jucătorul să folosească alternativ lovituri de apărare și pe contraatac.

    Din păcate, adâncimea de sistemul de luptă este foarte mic, deoarece există multe arme combinate sau așa după un timp devine repetitiv. Existența chiar și câteva arme mai mult de sabia originală și câteva sulițe ar contribui în mod semnificativ la reducerea monotonie.

    Aproape toate de succes eforturile tale de a ucide un inamic cu o execuții încă violente foarte apropiate și interesante, care sunt realizate prin intermediul unor evenimente de timp rapid.

    Paradoxul este că execuțiile au fost efectuate, chiar dacă nu apăsați butoanele potrivite sau chiar dacă nu apăsați nici un buton! De fapt, nu văd nici un motiv pentru aceasta.

                                       Marius Titus împotriva barbarilor. 

     

    Un element important al sistemului de luptă este așa-numita "Focus", care este o putere-up, care permite hit-uri consecutive fără apărare în mișcare lentă. Mutarea cele opt capitole ale jocului va acumula puncte de experiență, pe care le puteți folosi pentru a face upgrade atât abilitățile pasive (energie, focus), și execuții, dar este mai mult pentru spectacol decât reală. Luptele cu sefii sunt relativ puține și sunt tratate destul de mult aceeași strategie. Cursul de campanie Ryse este cea mai mare parte liniar, cu puține excepții pentru a găsi Altele în joc. Din cronicile, pergamentele și priveliști pe care le colectează, The Last Stand, care, în esență, sunt picturi frumoase. 

    În single-player a fi de scurtă durată, din partea on-line de Ryse: Fiul lui Roma prelungi oarecum implicarea cu jocul.Multiplayer include patru moduri (din care una în DLC), în care tu și un alt jucător dușmani de luptă pe care le întâlniți în impunerea Colosseum.Lucru de colaborare prezintă un interesant, dar gameplay-ul nu se schimbă substanța. Exista in-game achiziții, deoarece, în scopul de a obține unele elemente sau aptitudini, ai nevoie de aur care se acumulează, in joac sau de a cumpăra cu bani reali.

    Exemplu grafica uimitoare de joc.

     

    Pe scurt, Ryse: Son of Rome , dacă doriți să ... modificati grafice de Xbox One și sa petreceti câteva ore împreună, fără multe aspirații. Dar daca vrei un hack and slash profunzime și puternice baze, probabil că nu veti ramane satisfăcut.

     

     

    Categorie: Jocuri Xbox | Vizualizări: 407 | Adăugat de: djmario | Tag-uri: Review, RYSE SON OF ROME 2014, RYSE SON OF ROME, RYSE SON OF ROME REVIEW | Rating: 5.0/1
    Total comentarii : 0
    avatar