Parolă uitată?
N-ai un cont? Înregistrează-te

zone IT | hardware, software, jocuri

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3

    Acasă » 2014 » Septembrie » 11 » Samsung lanseaza Galaxy Note 4 si Galaxy Note Edge
    2:10 PM
    Samsung lanseaza Galaxy Note 4 si Galaxy Note Edge

    Samsung anunta extinderea familiei Galaxy Note prin 2 noi terminale: Galaxy Note 4 si Galaxy Note Edge. Imbinand noul S Pen cu o experienta e vizionare superioara, Galaxy Note 4 ofera utilizatorilor una dintre cele mai bune experiente mobile de pe piata.

    Galaxy Note 4 pastreaza un aspect similar cu generatia precedenta, insa de data aceasta display-ul Super AMOLED de 5,7″ ruleaza la o rezolutie Quad HD (2560×1440) si conform comunicatului de presa Samsung, reproduce imagini mai clare si culori mai vii, cu contrast profund, unghiuri mai bune de vizualizare si timp de raspuns rapid de pana la o microsecunda, oferind o experienta de vizionare de exceptie.

    Galaxy Note 4 dispune de o camera foto mai avansata de 16 MP, cu stabilizator de imagine Smart Optic, care in teorie, echilibreaza miscarile camerei si extinde automat timpul de expunere atunci cand se afla in medii intunecate. Camera frontala este de 3,7 MP, cu f1,9 si ofera utilizatorilor un unghi standard de fotografiere de 90 de grade si un unghi wide de pana la 120 de grade, pentru cele mai bune fotografii de grup.

    Dispozitivul include functii esentiale precum Fast Charging sau Ultra Power Saving Mode pentru a oferi un spor de autonomie si un timp de incarcare redus. Galaxy Note 4 integreaza un scanner de amprenta imbunatit menit sa asigure securizarea datelor personale.

    Noul S Pen ofera o experienta similara cu cea a unui stilou, cu un efect natural care simuleaza perfect scrisul pe hartie cu un stilou. De asemenea, functiile Air Command, Action Memo, Screen Write, Image Clip si Smart select au fost si ele imbunatatite.

    Smart Select permite utilizatorilor sa adune continut din diverse locuri si sa il impartaseasca cu usurinta.

    Galaxy Note 4 iti permite sa iei notite in mod rapid, utilizand aplicatia Samsung S Note. Snap Note iti permite sa fotografiezi notitele si ulterior sa le transformi intr-un S Note.

    Noul membru al familiei Note introduce un nou design, suplu si elegant. Galaxy Note 4 integreaza un cadru metalic premium, cu o curbura fluida care se potriveste perfect cu display-ul telefonului.

    Ecranul este din sticla 2.5D si ofera protectie suplimentara impotriva socurilor si zgarieturilor. Pe langa design, telefonul ofera si o aderenta superioara si o durabilitate sporita.

    Samsung Galaxy Note Edge ofera utilizatorilor o noua modalitate de a accesa informatia si de utiliza dispozitivele mobile pentru a-si exprima personalitatea si gusturile.

    Ecranul curbat Edge al Galaxy Note Edge ofera acces rapid la aplicatiile utilizate frecvent, alerte si functionalitatea dispozitivului.

    De asemenea, utilizatorii pot primi notificari direct pe ecranul Edge, in timp ce vizioneaza videoclipuri, fara a intrerupe experienta de vizionare.

    Galaxy Note 4 va fi disponibil pe pietele globale incepand cu luna octombrie, iar Galaxy Note Edge va fi disponibil pe piete selecte prin canale retail Samsung, e-commerce si operatori pana la finalul anului.

    Categorie: Android | Vizualizări: 399 | Adăugat de: djmario | Tag-uri: Galaxy Note Edge, Samsung lanseaza Galaxy Note 4 2015, Samsung lanseaza Galaxy Note 4 | Rating: 5.0/10
    Total comentarii : 0
    avatar