Parolă uitată?
N-ai un cont? Înregistrează-te

zone IT | hardware, software, jocuri

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3

    Acasă » 2015 » Martie » 27 » APP RAR FOR ANDROID V5.20 APK FULL
    1:02 AM
    APP RAR FOR ANDROID V5.20 APK FULL

    RAR PENTRU  ANDROID
     

    RARLAB's RAR pentru Android este un all-in-one, programul de compresie, arhivare, asistent, extractor, manager si chiar un fișier explorator de bază inițial, gratuit, simplu, usor si rapid.

    RAR pentru Android poate crea RAR și ZIP și RAR despachetați, ZIP, TAR, GZ, BZ2, XZ, 7z, ISO, ARJ arhive. Listă de funcții includ comandă reparatii ZIP deteriorate și fișiere RAR, funcție de referință compatibil cu WinRAR referință RARLAB lui, înregistrare recuperare, volumele obișnuite și de recuperare, criptare, arhive solide, utilizând mai multe nuclee CPU pentru a comprima datele.

       

     

    În plus, la fișiere ZIP standard funcție de dezarhivare susține ZIP și ZipX with bz2, LZMA și de compresie PPMd de asemenea, ca protejat prin parolă ZIP. Comandă Unrar este disponibil pentru toate versiunile de arhive RAR, inclusiv cele mai recente RAR5, protejată prin parolă și fișierelor cu mai multe.

    RAR afișează publicitate pentru a acoperi costurile de dezvoltare. Puteți plăti în meniul de opțiuni pentru a opri anunțuri. RAR solicită acces la rețea, vizualizarea conexiuni de rețea și de facturare pentru a afișa sau dezactiva anunțuri.

    Daca doriti sa ne ajutati in traducerea RAR pentru limba dvs., vă rugăm să descărcați RAR pentru fișiere de limbă Android la rubrica "extra RAR" de www.rarlab.com și urmați instrucțiunile din Readme.txt. Mulțumesc.

       

     

    Ce este nou în RAR pentru V5.20 ANDROID
    Mai multe elemente de design materiale, de asemenea, atunci când rulează în prealabilă-5.0 Android.
    "Amintiți-vă pentru N minute" opțiune în dialog parolă la extragerea permite să-și amintească o parolă plasate număr specificat de minute și se aplică la toate comenzile de extracție în acest timp.
    RAR deschide ePub și fișiere similare, care sunt zip intern, în aplicația asociată în loc de afișarea conținutului lor de arhivă. De asemenea, RAR încearcă să afișeze pictograma de aplicație asociat pentru astfel de fișiere.

     

    RAR for Android v5.20 ApK 1  Apk2

     

    Categorie: Android | Vizualizări: 418 | Adăugat de: djmario | Tag-uri: APP RAR FOR ANDROID V5.20 APK FULL | Rating: 5.0/8
    Total comentarii : 0
    avatar