Parolă uitată?
N-ai un cont? Înregistrează-te

zone IT | hardware, software, jocuri

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3

    Acasă » 2016 » Februarie » 27 » Samsung Galaxy S7, lansat oficial
    12:13 PM
    Samsung Galaxy S7, lansat oficial

    Samsung Galaxy S7 şi S7 edge sunt două modele noi ale sud-coreenilor.

    Au fost prezentate la Barcelona şi deja sunt la precomandă în România. Iată ce au special.

    ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ MWC 2016 - Totul despre noul telefon LG: G5 devine centrul distracţiei... Samsung Galaxy S6 Edge, disponibil la precomandă în România Noile monitoare curbate de la Samsung te fac să devii gamer sau fan se... Se poate spune că e primul an în care Samsung seamănă cu Apple la un capitol important:

    consecvenţă. În Barcelona au fost prezentate cele două telefoane flagship ale Samsung. Sunt Galaxy S7 şi Galaxy S7 edge şi îmbunătăţesc pe ceea ce Galaxy S6 a creat.

    Cel mai mic are un ecran de 5,1 inci, pe când edge îl are de 5,5 inci, iar ambele au rezoluţie 2K la fel ca modelele din 2015.

    Telefoanele au 4GB de memorie RAM şi 32 sau 64GB stocare internă, procesor cu opt nuclee Exynos sau Qualcomm, în funcţie de regiune (apropo, în Statele Unite ale Americii nu va fi decât versiunea de 32GB), Android Marshmallow cu interfaţa TouchWiz şi camere de câte 12 megapixeli cu o tehnologie nouă, dar despre asta puţin mai târziu.

    Totuşi, acestea nu mai sunt informaţii prea importante, căci o noutate cu adevărat utilă e rezistenţa la apă. Samsung spune că respectă standardul IP68, ceea ce înseamnă că le-ai putea băga sub apă circa 30 de minute.

    Nu aş recomanda atât de mult, dar e bine că rezistă ploii. Şi că tot veni vorba de apă, procesorul beneficiază de răcire activă, la fel ca Lumia 950 XL.

    Galaxy S7 are slot pentru card microSD Fanii Samsung cu siguranţă vor fi fericiţi să afle că fiecare telefon suportă card microSD pe acelaşi slot cu SIM-ul.

    E o inovaţie Huawei pe care Samsung o foloseşte acum. Nu e rea, dar tot ţi-ar trebui card foarte rapid pentru a egala memoria internă. De fapt, acesta a fost şi motivul pentru care Samsung a spus că n-a pus slot pe Galaxy S6.

    Trecând la lucrurile cu adevărat serioase, Galaxy S7 are o baterie de 3.000 mAh, iar edge are una de 3.600 mAh. În sfârşit poţi recomanda un Samsung pentru autonomie, iar ambele se încarcă wireless, dar n-au port USB-C, ci acelaşi microUSB învechit.

    Camera foto e de 12 megapixeli cu senzor nouă şi îmbunătăţită pentru poze în lumină proastă. Nici cea de pe Galaxy S6 nu se descurca prost, ceea ce ridică aşteptările pentru noul model. Samsung se mai laudă cu ceva: tehnologia dual pixel de pe camerele Canon ajunge pe telefon şi focalizarea e mai rapidă. Cel puţin în testele lor. Sud-coreenii au comparat cu iPhone 6s Plus şi mai mereu telefonul lor a fost mai bun.

    Poate cea mai bună parte pentru această cameră e că nu mai iese în afară atât de mult. Şi da, are cu patru megapixeli mai puţin, dar nu e deloc relevant când deja ai suficienţi.

    Per total, telefonul – oricare dintre ele – este o combinaţie plăcută din metal şi sticlă, foarte alunecos şi un adevărat magnet pentru amprente. Totuşi, poţi să-i cumperi o carcasă, Samsung deja are câteva. Şi că tot veni vorba de accesorii, odată cu Galaxy S7 a fost lansată şi Gear 360. Este o cameră video cât un breloc capabilă să creeze conţinut pentru realitate virtuală şi videoclipuri interactive.

    Samsung Gear 360 dispune de două obiective fisheye, fiecare fiind echipat cu senzori de imagine de 15 megapixeli, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de înregistra filme la 360 de grade cu o rezoluţie mare, imagini la 180 de grade folosind doar un singur obiectiv. Dezvoltat pentru a fi folosit în orice moment al zilei, Gear 360 dispune de lentile luminoase cu apertură f/2, care permit realizarea unor imagini clare sau filmări panoramice, chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută.

    Gear 360 este compatibil ăcu anumite smartphone-uri Samsung, inclusiv cu noile modele Galaxy S7 şi Galaxy S7 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge şi Galaxy S6. Camera Gear 360 va fi disponibilă începând cu a doua jumătate a anului, pe anumite pieţe.

    Pe lângă această cameră, Samsung a mai prezentat câteva accesorii. Spre exemplu, o baterie externă imensă.

    Vor fi şi noi carcase pentru telefoane, dar şi un gamepad care aduce aminte de unul creat de Logitech pentru iPhone. Gamingul mobil se pare că a ajuns şi în Coreea de Sud şi acesta e rezultatul implicării acestei companii.

    De asemenea, Samsung a dezvoltat un fel de stick pentru maşină care ar trebui s-o facă mai inteligentă. Ar funcţiona pe toate modelele mai noi de 1996. Până în toamnă, acestea sunt cele mai bune telefoane Samsung.

    Categorie: Android | Vizualizări: 579 | Adăugat de: djmario | Tag-uri: galaxy s7 edge specs, lansat oficial, samsung galaxy s7 edge, Samsung Galaxy S7, review galaxy s7 edge, galaxy s7 desig, samsung galaxy s7 edge review | Rating: 5.0/5
    Total comentarii : 0
    avatar